Mail van Villa Pinedo


Wist je dat jaarlijks ruim 70.000 thuiswonende kinderen te horen krijgen dat hun ouders uit elkaar gaan? 
Jij weet als geen ander, wat voor een grote stap de scheiding is geweest en wat de impact op je kind(eren) is (geweest).
Gelukkig is het welbevinden van 45.000 kinderen 2 jaar na de scheiding bijna net zo goed als bij kinderen uit intacte gezinnen.
Dat is toch wel heel positief hè.
Dit wilt namelijk zeggen, dat jouw kind(eren) zonder schade jullie scheiding kan doorstaan.
 
Maar…. 
Er zijn nog 25.000 kinderen per jaar, die ernstige problemen rondom de scheiding ervaren. Met name door de voortdurend terugkerende ouderlijke ruzies.
Hoewel ik heel blij ben, dat het grootste gedeelte van de kinderen goed door de scheiding heen komt, vind ik het schrijnend dat er nog duizenden kinderen zijn die problemen krijgen door de scheiding zoals een laag zelfbeeld, problemen op school, alcohol- en drugsmisbruik. 
 
Een nóg belangrijkere maar is… 
Of je nou recentelijk of al langer gescheiden bent, jij kunt nog zoveel invloed hebben op hoe jouw kind zich voelt over de scheiding.
Hoe zou het voor jou zijn, wanneer je écht weet wat er in het hoofd van je kind(eren) omgaat?
En hoe zou het voor je kind(eren) zijn, wanneer zij openlijk van jullie allebei mogen houden zodat ze zo min mogelijk negatieve gevolgen ervaren van de scheiding?
Dit kan allemaal…
 
Wil je weten hoe? 
Ik wil jou daar -als kindertherapeut en oprichter van Villa Pinedo- heel graag mee helpen.
Het is namelijk mijn missie om de levens van kinderen van gescheiden ouders positief te beïnvloeden en dit doe ik onder andere door ouders te leren hoe ze goed scheiden.
 
Het is nooit te laat om het goed te doen. 
Jij kunt het (nog steeds) goed doen voor je kind(eren).

Bijvoorbeeld “het gesprek”.
Wist je dat hóe het gesprek waarin jullie verteld hebben, dat jullie gingen scheiden, een hele grote impact heeft op hoe kind(eren) later met de scheiding omgaan?
En wist je dat het echt nooit te laat om dit gesprek nog een keer te voeren? Of te vragen hoe ze het gesprek hebben ervaren?
 
Uit onderzoek van het Nederlands Jeugd Instituut blijkt, dat de scheiding zelf niet tot langdurige problemen bij kinderen leidt, maar veel ouderlijke ruzies de grootste risicofactor zijn
Help jij mee aan het aantal kinderen dat ernstige schade ondervinden door de scheiding omlaag te brengen?
Hiervoor heb ik –samen met een team van geweldige ervaringsdeskundigen- een online training ontwikkeld.
Deze training zorgt er o.a. voor dat je kind niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten, kinderen zich onbezorgd ontwikkelen, je kind niet de boodschapper tussen jullie hoeft te zijn, ze niet de zware druk voelen dat ze verantwoordelijk zijn voor jouw geluk en voorkom je dat je kind(eren) tussen jullie in staat.
 
Zodat je kind(eren) later kan zeggen:
“Mijn ouders? Die zijn pas echt goed gescheiden!"
 
Met een kleine investering van €129 kan je bijdragen aan het geluk van jouw kind(eren)  
Je ontvangt 6 modules gevuld met openhartige video’s, opdrachten en tips van ervaringsdeskundige jongeren en van mij als kindertherapeut. Je leert kijken door de ogen van jouw kind(eren). De modules zijn ook los te bestellen. Meer informatie vind je hier
Je draagt hierdoor ook bij aan onze Stichting, zodat wij het werk wat wij doen voor kinderen van gescheiden ouders zoals de jouwe, voort kunnen blijven zetten.
 
Ik hoop vanuit het diepste van mijn hart, dat ik jou mag helpen en daarmee jouw kind(eren).
 
Liefs Marsha
Oprichter Villa Pinedo
 
Ps: ken je mensen in je omgeving die deze training goed kunnen gebruiken? Stuur ‘m dan gerust door, zodat we samen kunnen zorgen voor meer gelukkigere kinderen van gescheiden ouders. Dank je wel!

training.villapinedo.nl